Uw droomtuin laten aanleggen?
Bel of mail meteen voor een afspraak.

Contact

Te Knokke-Heist
Tuinaannemer DD Tuinen

DD Tuinen is uw tuinaannemer uit Knokke-Heist die sinds 2005 gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van tuinen. Hebt u dus zelf geen kaas gegeten van het snoeien van uw hagen of struiken, het verticuteren van gras of het verwijderen van onkruid? Dan bent u hier aan het juiste adres. 

Particuliere tuinen

DD Tuinen is gespecialiseerd in het onderhoud en de aanleg van particuliere tuinen. Zowel de kleine als grote opdrachten neemt het team voor hun rekening. Er wordt gewerkt met professioneel materiaal zodat elk eindresultaat mag gezien worden. 

Specialiteiten

Zowel voor de aanleg van grasmatten, plantenperken, het maaien van uw gazon, onkruidbestrijding of inzaaien graszaad kunt u op de diensten van tuinaannemer DD Tuinen uit Knokke-Heist een beroep doen. Maar ook het in vorm snoeien van uw buxussen of kleine struiken en bomen levert geen enkel probleem op. De jarenlange ervaring zorgt voor een snelle en correcte uitvoering van elke taak. 

DD Tuinen

Groot en klein tuinonderhoud

We werken voornamelijk voor particulieren en zijn gespecialiseerd in het onderhouden en aanleggen van kleinere tuinen. U mag op ons rekenen voor al uw grote en kleine tuin- en snoeiwerken. 

Contact opnemen

U kunt telefonisch of via mail contact opnemen voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van vrijblijvende info. Aarzel niet en doe het meteen. Check ook alvast de vele referenties.