Elke vorm van tuinaanleg is maatwerk

DD Tuinen is gespecialiseerd in tuinaanleg te Knokke-Heist en onderhoud van uw tuin. Wij werken een voorstel uit afgestemd op uw wensen en groene omgeving.

Uw plantenencyclopedie voor de tuin

Wij leggen al sinds 2005 kleine en grote tuinen aan bij particulieren en hebben een ruime technische achtergrond en plantenkennis. Hebt u een vraag over een specifieke struik? Of twijfelt u dat een welbepaalde plant in de ondergrond zal aarden? Dan bespreken wij dat graag met u.

U kan ons inschakelen om grasmatten te leggen of het inzaaien van uw gazon, het beplanten van tuinperken, het aanvoeren van grond …

Uw tuinconcept naar wens

Op basis van een overleg en een plaatsbezoek maken wij graag een vrijblijvende offerte op die tegemoetkomt aan de wensen van uw tuinproject. Ons doel is immers een tuin te ontwerpen die volledig afgestemd is op uw droom. Bent u zelf graag bezig in de tuin? Of verkiest u eerder een tuin waar weinig onderhoud aan is? Hebt u een voorkeur voor bepaalde planten of kleurencombinaties? Laat het ons gerust weten, we houden maximaal rekening met uw wensen.

Van grondwerken tot afwerking

Tijdens het verkennend gesprek stellen we een raming van de kosten op zodat u volledig op de hoogte bent van de werkzaamheden en het budget dat hierbij komt kijken. Nadien gaan we in uw tuin aan de slag. Van de grondwerken tot de afwerking mag u zeker zijn van verzorgd én gepassioneerd vakmanschap!